top of page

Virtuele Rondleidingen

Een virtuele rondleiding is dé manier om digitaal ruimtes te verkennen.

Anchor 1

Hoe werkt een virtuele rondleiding?

Een virtuele rondleiding is een digitale rondleiding door diverse ruimtes. Een huis, evenementlocatie, hotel, bedrijfspand of zelfs een vliegtuig. Een unieke en gedetailleerde tour, waarbij geen hoekje ongezien blijft. Door middel van een speciale Matterport camera, scannen we de ruimte. Omdat we hier speciale camera’s voor gebruiken, is de kwaliteit veel hoger dan de tours die je vaak ziet. We voegen de scans samen in Matterport tot een virtuele rondleiding van jouw locatie! Ook kunnen we jouw scan gelijk toevoegen aan Google Maps en Street View. Zo is je bedrijf nog beter zichtbaar.

IMG_3260.JPG
 google street view logo.png
Anchor 2

Virtuele rondleidingen voor de makelaardij 

Een virtual tour (ook wel Matterport scan) is ideaal voor de makelaardij. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van een virtuele rondleiding door een woning. Het voordeel voor potentiële kopers is dat ze al een goede indruk hebben gekregen van het pand, zonder dat ze er fysiek geweest zijn. Het kan zelfs een tweede bezichtiging schelen! 

 

De beelden kunnen op een groot scherm getoond worden, maar voor de ultieme beleving kan het ook bekeken worden in Virtual Reality. Ook Funda werkt inmiddels mee aan de mogelijkheid om virtuele rondleidingen af te laten spelen op hun website. Het is dus als makelaar mogelijk om je virtuele rondleiding te presenteren op de website van Funda. 

 

Willen jullie ook een Matterport scan gebruiken in de makelaardij?

Neem direct contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte

Anchor 5
Anchor 2

Virtuele rondleiding door winkels en bedrijfspanden 

Ben jij de eigenaar van een winkel en/of bedrijfspand en wil jij dat jouw potentiële klant je bedrijf al op afstand kan zien? Kies dan voor een virtuele rondleiding. Dit kan voor de potentiële klant de doorslag geven om jouw winkel/bedrijfspand te bezoeken. Geschikt voor bijvoorbeeld meubelzaken, weddingshops en flexwerkplekken,

maar ook voor intern gebruik van medewerkers en investeerders. 

Anchor 3

Hotels & Airbnbs

Als hotel of Airbnb eigenaar ben je je ervan bewust dat een eerste indruk het belangrijkste is. Met een virtuele rondleiding bied je je gasten de mogelijkheid om de sfeer en gastvrijheid van het hotel al thuis te proeven. 

 

Ook de zakelijke gasten moeten niet vergeten worden. Naast de kamers kan je ook de mogelijkheid bieden tot een virtuele tour door jullie vergaderruimte of flexwerkplekken. Plan bijvoorbeeld online rondleiding in, of plaats de tour op jullie website. 

Evenementlocatie bekijken door een virtuele rondleiding

 

Ben je in het bezit van één of meerdere evenementenlocatie(s)? Een online rondleiding is de perfecte uitkomst voor jou en je potentiële klanten. Klanten die bijvoorbeeld vanuit het buitenland een locatie moeten scouten óf klanten die eerst een beter beeld willen krijgen van de locatie voor ze langskomen. Help organisatoren van evenementen tijdens hun zoektocht door een virtuele rondleiding aan te bieden!

Anchor 4

Virtuele rondleiding voor verzekeraars

Een schade meerdere malen van diverse kanten bekijken. Het kan als verzekeraar als je een virtual tour laat maken van de schade. Een huis waar brand is geweest, waterschade of een auto-ongeluk.

Ook dat voeren wij uit met onze 360 graden fotografie. 

VT Contact

Neem contact op

Willen jullie een virtual tour/360 fotografie van jullie locatie of zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We brengen graag een vrijblijvende offerte uit. 

Montagestraat 1 Kampen

info@bergstramedia.nl

+31646875558

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page